Pink – 20 Jul 2004.

Utorak, 20 Jul 2004.
Beogradski sajam

Pevačica Pink, jedna od najvećih pop zvezda nove generacije, održala je koncert u utorak, 20. jula, u Beogradu, tačnije, u hali 1 Beogradskog sajma. Beograd je jedna od 35 stanica na evropskoj turneji poznate pevačice koja obuhvata veliki broj gradova, od severnih država kao što je Island, preko Rumunije i Bugarske i južno sve do Turske.

{gallery}/produkcija/koncerti/2004-07-20-pink/gallery-01{/gallery}

Grupa Negativ nastupila je kao predgrupa i pružila publici pola časa odlične svirke. Zatim je nastupila Pink i za nešto više od sat vremena priredila prisutnim tinejdžerima nastup dostojan takve muzičke zvezde.

Sa bine su se čule pesme sa njenog debi albuma Can’t Take Me HomeThere U Go, Most Girls, You Make Me Sick, sa drugog albuma MissundaztoodGet The Party Started, Just Like A Pill, Don’t Let Me Get Me, Missundaztood, Family Portrait i sa najnovijeg albuma – Try This, veliki hit God Is A DJ.

Alecia Moore poznatija kao pink održala je odlican koncert u hali 1 Beogradskog sajma. U pratnji svog benda koji igra u rutinski nadprosecnom ritmu kao svaka NBA ekipa, Pink je od samog pocetka bez mnogo price i kalkulisanja odpevala svoje najvece hitove. Usput je publika mogla da cuje i obrade od 4 non blondes i Janis Joplin kao i par anegdota o tome kako su je nedavno hapsili i kako je poželela da glumi u filmu o legendarnoj Janis Joplin. Za kraj je ostavila njen najveci hit «Get the party started» i zadovoljno napustila binu mašuci i sa poljubcima upucenim publici porucila  « vidimo se opet uskoro».