Madonna – 25 Septembar 2008. Plaža Jaz, Budva

 

{gallery count=4 counter=4 links=5 alignment=center navigation=both}/produkcija/koncerti/2008-09-25-madonna/gallery-01{/gallery}

Iznad Jaza kružila su dva helikoptera, a skoro 70.000 posetilaca moralo je da zakopča jakne, zbog jakog vetra. Stajling je bio prilagođen dolasku prve dame pop muzike (kaubojski šeširi, majice sa njenim likom). Desetine hiljada ljudi, u potpunoj euforiji, slikali su pevačicu mobilnim telefonima, a imaće čime i da se pohvale!

http://www.youtube.com/watch?v=si3ryORO_1g

Madona se presvukla čak osam puta!

Tematski je nastup podelila u četiri celine – Pimp, Old school, Gypsy i Rave. Na bini je pratio bend od 12 članova, kao i 20 plesača, koji izvode prateće šou tačke. Opštu euforiju izazvala je romska pesma Doli, doli, a pevačica je, zajedno sa tamburašima, i nazdravila publici!

Kraljica popa provela je na sceni nešto više od dva sata.

Madonin koncert u brojkama:

  • 65.000 ljudi u publici
  • 500 radnika postavljalo binu
  • 300 toaleta za posetioce
  • 20 plesača, 12 muzičara u pratnji
  • 8 puta se Madona presvukla
  • 7 timova Hitne pomoći
  • 4 tematske celine pesama

Četvrtak, 25. Septembar 2008.
Plaža Jaz, Budva

poster Madonna - 25 Septembar 2008. Plaža Jaz, Budva

Koncert Madone pratilo je oko 400 akreditovanih novinara, fotoreportera i snimatelja. Nastup kraljice popa organizovali su opština Budva, Turistička organizacija Budve, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Prva banka Crne Gore.

Na džinovskoj bini, dimenzija 90×50 metara, zasvetlelo je ogromno slovo „M„, a zatim se i Madona (50) pojavila, sedeći na svojoj „kraljevskoj“ stolici.

Hi Budva, let’s go„, uzviknula je kraljica, koja je rasterala oblake nad Jazom prvim taktovima pesme Candy shop. Masu je najpre zagrejala švedska pevacica Robin, koja nije krila oduševljenje, i slikala publiku mobilnim telefonom.